Φιλίππου 1, Τρίλοφος
57500, Θεσσαλονίκη

6944 527 442
info@avpinnovations.gr

eShop

eShop

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία A.V.P. Innovations – Bourlivas Group ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό την εισαγωγή και τη διακίνηση στην Ελληνική επικράτεια προϊόντων που απευθύνονται στους Αγρότες, τους Κτηνοτρόφους, τους Πτηνοτρόφους, τους Μελισσοπαραγωγούς, τους Ιχθυοκαλλιεργητές καθώς και στους ιδιοκτήτες κατοικιδίων.

Η συνεργασία με την Ισπανική CATALYSIS S.L. μας παρέχει το στρατηγικό πλεονέκτημα της διάθεσης καινοτόμων και μοναδικών παγκοσμίως προϊόντων τα οποία παράγονται και ενισχύονται με τη βιοκαταλυτική διαδικασία που ονομάζεται "MOLECULAR ACTIVATION" (Μοριακή Ενεργοποίηση).

Στην εταιρία μας θα βρείτε εγγυημένα σκευάσματα τα οποία θα καλύψουν τις πιο υψηλές απαιτήσεις που μπορεί να έχει ένας επαγγελματίας από ένα φυσικό προϊόν.

Ακολουθήστε μας στο "μέλλον" των συμπληρωμάτων διατροφής, ενημερωθείτε για τους τρόπους ένταξης των σκευασμάτων μας στην καθημερινή σας πρακτική και διαπιστώστε μόνοι σας την αύξηση της ποσότητας και της ποιότητας της παραγωγή σας με απόλυτα φυσικό και ασφαλή τρόπο καθώς και τη βελτίωση της υγείας των ζώων συντροφιάς.