Γνωρίστε την εταιρεία μας

Η A.V.P. Innovations ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα των καινοτόμων σειρών των προϊόντων της Ισπανικής εταιρίας CATALYSIS S.L. καθώς και άλλων εταιριών που έχουν να κάνουν με τις αγροτικές καλλιέργειες, τα παραγωγικά ζώα, τις ιχθυοκαλλιέργειες, τη μελισσοκομία καθώς και ανθρώπινα συμπληρώματα διατροφής. Η ανάγκη της ύπαρξης προϊόντων τα οποία απευθύνονται στους παραπάνω τομείς και αποτελούνται από φυσικά συστατικά και μόνο, και τα οποία μπορούν να δώσουν σημαντικότατα οφέλη χωρίς την ύπαρξη ανεπιθύμητων ενεργειών οδήγησε στη δημιουργία αυτής της εταιρίας.

Σκοπός της είναι να προσφέρει στους παραγωγούς την καλύτερη δυνατή λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους πρακτική χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν χημικά φάρμακα ή ορμόνες.

Τα αποτελέσματά τους, αποδεικνυόμενα συνεχώς με μελέτες και πρωτόκολλα που γίνονται στο πεδίο, είναι μοναδικά και άκρως εντυπωσιακά. Ο λόγος βρίσκεται στην καινοτόμο τεχνολογία της ‘’Μοριακής Ενεργοποίησης’’ στην οποία υποβάλλονται όλα τα συστατικά που συνθέτουν τα προϊόντα μας. Μέσω αυτής της διαδικασίας τα προς ενεργοποίηση μόρια καταφέρνουν και αυξάνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την ενέργειά τους με αποτέλεσμα να έχουν γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη δράση σε σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο εμπόριο.

Όραμα της εταιρίας είναι να γίνει πρωτοπόρος στους παραπάνω τομείς. Αυτό μπορεί να το πετύχει ξεκάθαρα χάρη στη μοναδικότητα των προϊόντων της αφού η ‘’Μοριακή Ενεργοποίηση’’ είναι πατέντα της CATALYSIS S.L. και καμία άλλη εταιρία δεν μπορεί να παράγει παρόμοια προϊόντα καθώς και στις ορθές επιχειρηματικές πρακτικές που χρησιμοποιεί οι οποίες έχουν να κάνουν με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της!

Έμπνευσή μας είναι οι άνθρωποι οι οποίοι αγωνίζονται να φέρουν στο πιάτο μας ό,τι πιο υγιεινό και θρεπτικό για εμάς και την οικογένειά μας! Ο αγώνας τους αυτός πρέπει να διευκολυνθεί σε μεγάλο βαθμό, ώστε να έχουν στα χέρια τους όπλα από φυσικά συστατικά χωρίς να χρειαστεί να μπαίνουν στο δίλλημα της χρήσης απαγορευμένων ουσιών για να σώσουν τις καλλιέργειές τους. Όλοι θέλουμε στο τραπέζι μας προϊόντα τα οποία ‘’δεν κρύβουν’’ χημικά φάρμακα ή ορμόνες.

Αποστολή της εταιρείας μας είναι η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συνανθρώπων μας, μέσω της σωστής διατροφής και της σωστής παραγωγής των τροφίμων που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συντάξουμε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα κατάλληλο για τις ανάγκες της καλλιέργειάς σας.