Κτηνοτροφικά - Ορνιθοτροφικά

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Το VIUSID® vet είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που αποτελείται από βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και γλυκυρριζικό οξύ, ένα συστατικό με αντι-ιϊκές ιδιότητες. 

Το VIUSID® vet είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Γι’ αυτό και είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση όλων των περιπτώσεων που προκαλούν ανοσοανεπάρκεια. 

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι η λήψη θρεπτικών συστατικών που περιέχουν αντιοξειδωτικές ουσίες, είναι σημαντική για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. To VIUSID® vet υπ’ αυτή την έννοια αποτελεί εγγύηση. 

Η ενεργοποίηση των συστατικών του VIUSID® vet μεγιστοποιεί τη βιολογικές τους δράσεις, όπως η αντι-ιική και αντιοξειδωτική, χωρίς τροποποίηση ή αλλαγή της μοριακής δομής τους, και διασφαλίζει μια πολύ σημαντική αύξηση της ανοσολογικής άμυνας του οργανισμού. 

κτηνοτροφικά

To VIUSID® vet είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σαν ενισχυτικό της θεραπείας ιϊκών, παρασιτικών και χρόνιων απισχναντικών παθήσεων ως ανοσοενισχυτικό. 
• Βελτιστοποιεί την παραγωγικότητα στην κτηνοτροφία και ορνιθοτροφία 
• Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα 
• Αποτελεί εξαιρετικό ηπατοπροστατευτικό 
• Δεν απαιτείται Χρόνος Αναμονής. Λόγω της απουσίας αντιβιοτικών και άλλων φαρμακευτικών ουσιών στη σύνθεσή του. 
• Δεν έχει παρενέργειες 

Όλα τα συστατικά του To VIUSID® vet απαντώνται φυσιολογικά στους ζωικούς οργανισμούς και ως εκ τούτου είναι μη τοξικά και δεν προκαλούν παρενέργειες.  

βελτίωση της παραγωγικότητας στην κτηνοτροφία και την ορνιθοτροφία