Μελισσοκομία

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Ένα διατροφικό συμπλήρωμα για τις μέλισσες με ανοσοδιεγερτικές και αντιικές ιδιότητες. 

Το VIUSID apis είναι ένα διατροφικό παρασκεύασμα από βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά και εκχύλισμα γλυκύρριζας, μια ουσία με ιδιότητες κατά των ιών.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ως εκ τούτου, βοηθά έναντι όλων εκείνων των διαδικασιών που προκαλούν ανοσοανεπάρκεια. 

Είναι αποδεδειγμένο ότι η κατανάλωση αντιοξειδωτικών συστατικών είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της σωστής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

 
Μελισσοκομία

Γι αυτό το λόγο το VIUSID apis αποτελεί εγγύηση.

• Βελτιώνει τις διατροφικές ανισορροπίες και εξασφαλίζει τη συνεχή ανάπτυξη του σμήνους ακόμα και σε περιόδους μειωμένης ποσότητας νέκταρ και γύρεως.
• Μειώνει την καταπόνηση κατά τις μετακινήσεις.
• Αυξάνει την ωοτοκία και τη βιωσιμότητα των αυγών, και, κατά συνέπεια, τον αριθμό των κηρύθρων .
• Βοηθά στην ενίσχυση και αποκατάσταση της υγείας και της ικανότητας για άμυνα της αποικίας, που είναι απαραίτητα για ισχυρά και υγιή σμήνη.
• Αυξάνει την παραγωγικότητα της κυψέλης.

Παρουσίαση του VIUSID apis στο 11ο Διαδικτυακό Συνέδριο Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

H AVP Innovations – Bourlivas Group συμμετείχε στο 11ο Διαδικτυακό Συνέδριο Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που πραγματοποιήθηκε από 12/12 έως 13/12/2020  Στο παρακάτω βίντεο θα ακούσετε σημαντικά στοιχεία κλινικών ερευνών για τις ανοσοδιεγερτικές και αντιικές ιδιότητες του VIUSID apis.