Η χρήση των βιοδιεγερτών στην παραγωγή τροφίμων

Η χρήση των βιοδιεγερτών στην παραγωγή τροφίμων έρχεται σε απόλυτη ισορροπία με τους στόχους της Πράσινης Συμφωνίας και το #FarmToFork

  1. Αύξηση κέρδους: Αναπτύσεται η βιωσιμότητα των αγροτικών επιχειρήσεων με μεγαλύτερες αποδόσεις και μικρότερο κόστος παραγωγής.
  2. Μείωση εξόδων: Η διαδικασία της θρέψης στα φυτά γίνεται πιο αποδοτική και η ευρωστία των φυτών μεγιστοποιείται.
  3. Λιγότερες απώλειες: Γίνεται καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων από τα φυτά και η υποβάθμιση των εδαφών μειώνεται.
  4. Περισσότερη ευελιξία και λιγότερη εξάρτηση: Τα εργαλεία στα χέρια των παραγωγών αυξάνονται και η ανάγκη για εισροές συρρικνώνεται.
  5. Μείωση κινδύνων: Η ανάγκη των επικίνδυνων και χημικών φυτοφαρμάκων μειώνεται από την επίδραση των βιοδιεγερτών στην αύξηση της αντοχής των φυτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *